Xiaomi Redmi 4X delte et link.

Skærm (5,” IPS, 1280×720)/ Løvemund 435 (1,4 GHz)/ Hovedkamera: 13 MP, Frontvendt kamera: 5MP/ RAM 2GB/ 16 GB indbygget hukommelse q microSD/SDHC (op til 128 GB)/ 3G/GPS/GPS/GLONASS/ understøttelse af 2 x SIM-Nano-SIM)/ Android 6.0 (Marshmallow) / 4100 mAh

Beskrivelse
Det er ingen hemmelighed, at kinesiske producenter af mobiltelefoner har arbejdet ganske frugtbart sidst. Og Xiaomi er ikke den sidste blandt dem. Ikke så længe siden, budgettet enhed Xiaomi Redmi 4X blev indført. Det er det, vi skal tale om.

Karakteristik
Udseende.
Tilfældet med Redmi 4X er metallisk, med plast skær i antenneområdet. Taktile fornemmelser er behagelige, i hånden glider ikke. I alt præsenteres smartphonen i tre farver: sort, guld og pink. Pink er ikke tilgængelig i SNG-lande, og du kan købe en enhed i sort og guld på https://kitmall.ru/p/smartfon-xiaomi-redmi-4x-4gb-64gb-zolotoy. Skærmen er allerede lavet i et velkendt 2.5D-format (har runder rundt om kanterne), hvilket giver enheden lidt elegance. Placeringen af knapperne og fingeraftrykssensoren er standard. Skærmrammerne er små, så vi kan sige, at næsten hele fordelen er optaget af displayet. Toppen er pænt placeret af en lysende sensor, et net af auditive højttaler og en fremadvendt kamera. Nederst på skærmen er der et standardsæt af berøringsfølsomme softtaster: “Tilbage”, “Hjem”, “Jobliste”. Der er et LED-lys nederst på knappen Hjem.
På venstre side af enheden er en SIM-bakke (kombineret): en slot under en Nano-sim eller et hukommelseskort og en plads til Micro-sim. På højre side er låsen/ på-tasten og lydstyrkekontrolnøglen.

I den øverste ende er en IR-port (fungerer kun som en fjernbetjening, uden mulighed for at overføre filer), en audio-corral på 3,5 mm og et hul i en ekstra mikrofon. I bunden er en MicroUSB-corral, på siderne af som er symmetrisk placeret to barer, bag venstre er skjult mikrofon, og bag højre – polyfonisk højttaler. Det skal indrømmes, at alle disse detaljer er placeret smagfuldt og ikke fange øjet.

Bagsiden af smartphone er næsten udelukkende lavet af metal (bortset fra bunden og toppen skær under antennen). Det øverste venstre hjørne af enheden er afsat til de vigtigste kamera og flash. Lidt under i midten er en rund-formet fingeraftrykssensor, under det virksomhedens logo.

Vise.
Enheden er udstyret med en IPS-skærm med en diagonal på 5″ og en pixeltæthed på 1280×720. Multitouchen er designet til 10 berøringer. Generelt er farverne mættede, lysstyrken er nok. Man kunne bebrejde kineserne for fraværet af HullHD, men til en sådan pris at kræve mere frækhed.

Kamera.
Den Redmi 4X er udstyret med en 13-megapixel modul med f/2.0 blænde. Kameraet skyder godt, selvfølgelig er der en drawdown i mørke, men igen – det er et budget. Videoen optages som op til 1080p med en hastighed på 30 FPS.

Wi-Fi, Bluetooth, ir-port er installeret på enheden. Understøttede frekvenser: GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A Cat. 4.

Navigation er repræsenteret ved GPS-modulet, GLONASS og kinesiske BeiDou.

Ydeevne.
Enheden er udstyret med en Snapdragon 435 – 8 core processor fra zualcomm med en clock hastighed på 1,4 GHz per kerne. Leveres med to bind RAM – 2 og 3 Gb, og henholdsvis 16 eller 32 indbygget. 4100 MAh-batteriet gør det muligt for din smartphone at køre offline i op til 36 timer. Når du ser HD-video, er dette tal reduceret til 5-7 timer.

Software.
Fra boksen på Redmi 4X installeret Android 6.0 med mærkevarer shell fra Xiaomi – MIUI 8. Firmwaren understøttes aktivt af producenten, så du behøver ikke at vente på opdateringer i lang tid. Især da selskabet annoncerede MIUI 9. Ydeevne. Processor fra zualcomm

Xiaomi Redmi 4X delte et link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen