Sony Vaio Fit 14E (SVF1421P2E)

Skærm 14″ LED (1366 x768), Intel Core i3-3227U – 1,9 GHz, RAM – 4GB, HDD – 750GB, grafik – Intel HD Graphics 4000, LAN, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, USB 3.0, HDMI, webcam, 21x341x242 mm, 2,2 kg, Windows 8.

Beskrivelse
I dag har alle bærbare computere med touch-skærme en meget høj pris, men det vedrører ikke helten i dagens anmeldelse Sony Fit 14E, som mange har ventet på. Denne model er udstyret med en kraftfuld Core i3- 3227U-processor, som har et lavt strømforbrug og bruger Windows 8 som operativsystem.

Det er værd at bemærke, at en sådan processor vil give den perfekte afvejning mellem ydeevne og prisen på en bærbar computer. Intel Core i3-3227U-processoren er nok til at køre og arbejde komfortabelt på Windows 8-operativsystemet. Standardsættet af apps fungerer uden problemer, og du kan også køre spil på en sikker måde. Jeg ville fortryde problemerne med redigering 4K video, men det er dumt at bruge en bærbar computer til dette formål.

Sony Fit 14E SVF1421P2E har en indbygget Intel HD Graphics 4000 GPU-grafikkort, der giver dig mulighed for at køre mange spil og apps. Men når du starter de mest moderne spil, den bærbare computer viser et lavt niveau af FPS, som vil kræve, at brugeren til at sænke grafikkravene til spillet.

På 14 tommer blanke skærm fotos og videoer ser meget anstændigt. Det er værd at bemærke, at farverne ser meget naturligt på skærmen, er der ingen uforståelige nuancer. Skærmen er blank, så alle blænding og refleksioner fra lyse lyskilder er frastødt i øjnene, og når du lægger på skærmen mørke farver kan du se omridset af hans ansigt, hvilket undertiden er irriterende. Der er en kalibrering af skærmen for at tilpasse berøringskontrollen, det vil gøre det nemt at tilpasse den bærbare computer til dig selv. Det er værd at bemærke kvaliteten af touchpad, det er meget lydhør. Ændring af omfanget af billedet og bladre gennem siderne er øjeblikkelig. Opløsningen på 1366×168 pixels kan synes lille ved første øjekast, men det er præcis det gyldne middel for 14 tommer skærm, der giver en normal mængde elementer på skærmen.

Hvis der ikke er nogen klager til skærmen, touchpad er ikke meget praktisk. Det er ret stort, men dets placering giver dig ikke mulighed for at arbejde komfortabelt med tastaturet. Når du skriver, kan du trykke på den og begynde at skrive en anden del af den. Der er en løsning på dette problem – det er et fald i følsomheden af sensoren i indstillingerne. Heldigvis har den bærbare computer USB, du kan bruge musen.

Tastaturet i øen-type laptop, som ikke tillader skrald at falde under knapperne. Nøglen kører er ikke stor, så brugerne af en almindelig pc bliver nødt til at vænne sig til det, men det vil ikke tage lang tid. Knapperne er standard størrelse, hvilket vil gøre det nemt at bruge den bærbare computer alle. Der er ingen digital blok, som er fælles for 14 inches.

På forsiden af den bærbare computer er højttalerne, de er ret højt, men mærkbart en lille forvrængning af lyd. De er ikke nok til at lytte til musik (der er ingen basser), men de er nok til at se film. Kvaliteten af den bærbare computer er på et højt niveau, men selv om der er et problem, kan computermesteren derhjemme uden problemer klare reparationer.

Sony Fit 14E er 21 mm tyk, ja det er mere end ultrabooks, men i modsætning til den sidste, vores helt har en DVD-RW drev. Dimensionerne er ikke store nok, hvilket giver dig mulighed for at bruge den bærbare computer i et begrænset rum. Sony Fit 14E har en batterilevetid på ca. 5-6 timer. Den 750GB harddisk vil give rigelig lagerplads til alle oplysninger. Der er to USB 3.0s og to USB 2.0s til rådighed til tilslutning af eksterne enheder.

Den bærbare computer har modtaget NFC støtte, som vil gøre det muligt at matche med NFC-enheder trådløse højttalere, smartphones eller tabletter.

Output

For dine penge, Sony Fit 14E er den perfekte løsning, fordi ikke mange bærbare computere kan prale af lignende ydeevne og touchscreen til en pris af $ 750. Hvis du har en touch screen rolle så denne laptop er perfekt. Hvis du ikke har brug for en berøringsskærm, er der mere effektive løsninger til de samme priser.

Sony Vaio Fit 14E (SVF1421P2E)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen