Samsung Galaxy Tab S 8,4

Skærm 8,4″ (2560 x 1600) Super AMOLED, Samsung Exynos 5420 – 1,9 GHz, RAM – 3 GB, ROM – 16 GB, microSD, kameraer: 8MP, front – 2.1 MP, Android 4.4.2 KitKat, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, GPS, LTE, GSM, WCDMA, 125.6×212.8×6.6 mm, 294 gram, 4900 mAh, sort

Beskrivelse
Samsung Galaxy Tab S 8.4 nylig ind på markedet, men er allerede i høj efterspørgsel. Hovedsageligt på grund af den kraftfulde (i alle henseender) påfyldning. Den 8,4″-skærm på 8,4″ har en ultrahøj opløsning på 2560 x 1600 med mere end 4 millioner. pixels, som vil have en dejlig effekt på at se videoer, fotos og alt andet.

Samsung Galaxy Tab S 8.4 tablet med Android 4.4 har en fremragende 8-core processor med en clock hastighed på 1,9 GHz. Sammen med RAM størrelse på 3GB, vil det klare enhver vanskelig opgave i to konti uden forsinkelser. Enheden understøtter absolut alle selv krævende spil og applikationer.

Samsung var i stand til at frigive en tynd og let tablet. Det vil give brugeren mulighed for at arbejde komfortabelt selv på farten. Med sådanne størrelser (125.6×212.8×6.6 mm) og en sådan vægt (ca. 300 gram) det kan tages med dig uden unødigt besvær overalt. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at tage en oplader med et sådant batteri (4900 mAh), som giver dig mulighed for løbende at se videoer i 12 timer (MEN! Nogle brugere klager over et kort batteri.

Samsung Galaxy Tab S 8.4 har både bag- og fremadvendt kamera (8 MP og 2.1 MP – henholdsvis bag og front), samt flash og autofokus vil gøre det muligt for ejeren af denne enhed at lave billeder i høj kvalitet af alt, hvad der omgiver den. Optagelsen af video i Full HD (1920 x 1080) er også af samme kvalitet.

Tabletten er ideel til et arbejdsmiljø. Enheden ved hjælp af forskellige programmer vil hjælpe dig med at arbejde. Med Multi-vinduet opdeles skærmen i fire dele. Og med e-Møde-appen kan du forbinde alle deltagernes tablets til det fælles netværk, arbejde sammen uden at skulle skrive tavlerne med en markør. Fordelene ved et sådant netværk er uvurderlige, som du vil være i stand til at dele alle filer med det samme. Du behøver ikke at bekymre dig om størrelsen af den indbyggede hukommelse, da 16 GB er nok til både arbejdsfiler og underholdning. Men hvis det bliver lidt, tabletten understøtter flash-kort microSD op til 64 GB.

Der er en version af tabletten uden støtte fra mobile netværk, men Samsung smartphone kan være en stor modem til tabletten. Det er værd at bemærke, at både Samsung smartphones og tabletter er kendetegnet ved høj kvalitet fyld og bruge perfekt optimeret software. Og for at købe billigere enheder fra Samsung er bedst i online butikker.

Output

De vigtigste fordele ved denne enhed i ultra-høj opløsning skærm og kraftfulde fyld i form af en Exynos 5420 processor og RAM. På grund af disse fordele er der mangel på batterikapacitet. Hvis du ikke behøver at oplade tabletten, vil det være i stand til dig at se.

Samsung Galaxy Tab S 8,4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen