Samsung Galaxy J2 Duos J200

Skærm – 960×540 Super AMOLED, Samsung Exynos 3475 – 1,3 GHz RAM – 1GB, ROM – 8GB, microSD, kameraer: 5 MP, foran – 2 MP, GSM, WCDMA, GPS, Android 5,1, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, 136.5x69x8.4 mm, 130 gram, 2000 mAh, sort/guld.

Beskrivelse
I dag kan ikke mange smartphones prale af en lav pris og tilstrækkelig ydeevne til spil og applikationer. Men der er sådan en enhed hos Samsung, det er en enhed Samsung Galaxy J2 Duos J200, som har et stilfuldt kropsdesign med høj ergonomi.

Enheden er velegnet til ethvert køn, især når der tages hensyn til farve gam: sort, hvid og guld. Derudover har smartphonen en lille tykkelse, og det giver bekvemmeligheden ved at ligge i hånden. Sagen er lavet af plast, så det er bedre at bruge Samsung J2 Duos sag for at beskytte den mod ridser. Sagen vil skabe en unik stil af enhed, der vil understrege din egenskab.

Samsung bruger en super AMOLED-skærm i ny kvalitet med en opløsning på 960 x 540 pixel. Denne skærm er kendetegnet ved fremragende mætning, lysstyrke af billedet, og maksimale betragtningsvinkler, og derudover er det også forsigtigt refererer til batteriet. Batteriet har en kapacitet på 2000 mAh, men på grund af softwareoptimering er batteriets levetid mere end 24 timer garanteret.

Kameraet på 5 MP er udstyret med en flash, som giver dig mulighed for at tage billeder af god kvalitet. Dette kamera giver dig mulighed for at skyde HD-video, som ikke er en dårlig indikator for et budget smartphone. Det fremadvendte kamera bruger en 2 MP-sensor, som vil være nok til selfies og videokommunikation.

Samsung Exynos 3475 chipset, som er bygget på fire Cortex-A7 kerner og Mali-T720 grafik accelerator, er ansvarlig for udførelsen af enheden. Sammen med 1 GB RAM giver Samsung Galaxy J2 dig mulighed for at arbejde med mange apps og endda mange spil, du kan køre. Der er 8 GB indbygget hukommelse i smartphone, hvoraf nogle bruges af Android 5.1 operativsystemet. Du kan øge din hukommelse med microSD-kort.

Samsung Galaxy J2 Duos J200

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen