Lenovo Vibe S1

Skærm 5,0″ (1920 x 1080) IPS, MediaTek MT6752 – 1,7 GHz, RAM – 3 GB, ROM – 32 GB, microSD, kameraer: 13 MP, foran – 8 MP og 2 MP, GSM, WCDMA, LTE, GPS, Android 5.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 143.3×70.8×7.8 mm, 132 gram, 2500 mAh, sort/sort.

Beskrivelse
Lenovo har et bredt udvalg af smartphones af høj kvalitet, især i Vibe-serien. Her er samlet flagskibe, kameratelefoner og smukke enheder, der vil blive fremhævet blandt andre enheder. Dette er smartphone Lenovo Vibe S1, som tog den ærede top blandt mid-level smartphones.

Den vigtigste hældning i nyhed er taget på en selfie shoot, hvilket er grunden til frontpanelet har et hovedkamera på 8 MP med en back-belysning sensor og 2 MP kamera, som giver dig mulighed for at analysere dybden af skarphed. De vigtigste kamera Lenovo Vibe S1 også klarer sin opgave, som giver 13 MP sensor med blænde f/2.2. Dette kamera bruger også en BSI belysning sensor, en to-farve flash og en fase autofokus PDAF, som giver mulighed for høj kvalitet skydning i mørke.

Udseendet af smartphone fuldt ud opfylder kravene i præmie. Forsiden af enheden er dækket med Gorilla Glass 3, som bruger en anti-glib belægning til at forbedre billedkvaliteten, selv når sollyset rammer. Den tynde krop af Lenovo Vibe S1 til enderne stadig bliver tyndere på grund af afrunding af bagpanelet. Enderne er lavet af metal, som giver glans til smartphone. Enheden viste sig at være meget lys – 132 gram, hvilket gør smartphone også meget praktisk. Jeg ønsker præmie, det koster smartphone Lenovo Vibe S1 til at købe, som er tilgængelig officielt i de fleste lande i verden med en garanti for service.

Jeg svigtede dig ikke og enhedens skærm. Den 5 tommer IPS matrix producerer de mest rige og realistiske billede, foruden med maksimal betragtningsvinkler. Opløsningen er mere end nok 1920 x 1080 pixel. Sensoren på forsiden er ansvarlig for automatisk at justere lysstyrken på skærmen.

Lenovo Vibe S1 bruger MediaTek MT6752-chipset, som bruger 8 kerner med en maksimal clockhastighed på 1,7 GHz. Dette er nok til det komfortable arbejde med applikationer og spil i operativsystemet Android 5.0 Lollipop, som er installeret på enheden ud af kassen. Desuden er der installeret 3 GB RAM, og der er 32 GB indbygget hukommelse. Du kan udvide din hukommelse med microSD-kort.

Output

Lenovo Vibe S1 er en smartphone af høj kvalitet, der kan være et godt alternativ til dyrere flagskibe. Det har nok strøm og et stort sæt af værktøjer til fotografering.

Lenovo Vibe S1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen