Lenovo Tab S8

Skærm 8″ (1920 x 1200) IPS, Intel Atom – 3745 – 1,3 GHz, RAM – 2GB, ROM – 16GB, microSD, kamera – 8 MP, frontkamera – 1,6 MP, Android 4,4 KitKat, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GSM, WCDMA, LTE, 210x124x8 mm, 299 g, 4290 mAh, hvid/sort/sort/gul/gul.

Beskrivelse
Lenovo er i dag en af de mest populære producenter af tabletter og smartphones i verden, som er forårsaget af en af de bedste forhold mellem pris / kvalitet. Ifølge sådanne indikatorer, Lenovo Tab S8 tablet, som på trods af sin gode påfyldning modtaget en af de laveste priser, er uden tvivl.

Enheden er meget kompakt, dens tykkelse er kun 8 mm, og vægten er sandsynligvis en af de mindste for diagonal 8 inches – 299 gram. Desuden tabletten er meget elegant, udover du kan hente flere muligheder for farveskema af bagsiden: hvid, sort, gul og blå.

Den 8 tommer IPS-skærm på Lenovo Tab S8 har fremragende lysstyrke og maksimale betragtningsvinkler, som er ideel til at se videoindhold. Tætheden af billedet er fremragende, hjulpet af opløsningen på 1920×1200 pixels. Skærmen understøtter op til 10 samtidige berøringer og har høj følsomhed.

Tabletten drives af en Intel Atom-processor, som bruger 4 produktive 32-bit kerner. Ud over processoren er der 2 GB RAM og 16 GB indbygget lagerplads. Tabletten understøtter op til 64 GB hukommelseskort, hvilket er nok til de fleste opgaver.

Lenovo Tab S8 har modtaget modemer, så den kan bruges på LTE-netværk til at overføre og modtage data så hurtigt som muligt. Afhængigt af regionen understøtter modemer visse bånd af mobilnetværk.

Det er værd at bemærke, at som for tabletten i Lenovo Tab S8 fremragende vigtigste kamera – 8 MP, vidvinkel linse og membran f/2.2. Det fremadvendte kamera har en opløsning på 1,6 MP.

Virksomheden har gjort et anstændigt stykke arbejde med at optimere operativsystemet Android 4.4 under jern. At køre flere apps og se videoer i høj opløsning er ikke det mindste problem. Hertil kommer, tabletten installeret software Lenovo Doit, et sæt, der udvider mulighederne i Lenovo Tab S8.

Det er også værd at bemærke, at enheden har modtaget en microUSB-port, som understøtter OTG-tilstand – evnen til at forbinde eksterne modemer og flash-drev. For at forbedre lydkvaliteten installerede Lenovo fremadvendte stereohøjttalere i tabletten.

Køb billigt lignende tabletter eller smartphones på Android kan være uden problemer, skal du gå til linket topsto-crimea.ru/telefoniya/mobilnye-telefony online butik “TOPSTO-crimea.ru.” Billige priser og hurtig levering er de vigtigste principper i online butik.

Lenovo Tab S8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen