Lenovo IdeaPad Yoga 13 (59-349732)

13,3″ LED (1600 x 900), Intel Core i5-3317U, RAM 4GB, SSD 128 GB, grafik – Integreret Intel HD 4000, Wi-Fi, Bluetooth, webcam, 1,54 kg, Windows 8.
Beskrivelse
Sidst, vi ofte stille os selv spørgsmålet: hvad er mere rentabelt at købe en bærbar computer eller tablet? Eller måske har du brug for begge dele? Især for sådanne kunder, Lenovo har udviklet en ny model af gadget, som kan omdannes fra en bærbar computer til en tablet.

Udseende og materialer

Lenovo IdeaPad Yoga 13 er meget tynd (16,9 mm) og super stilfuld gadget. Den øverste del af det er metal, og den indre del er tæt plast, behagelig at røre ved, noget der minder om huden, og det er meget modstandsdygtigt over for skader, er det meget vigtigt, da den nederste del vil blive brugt som bunden af tabletten. Men det stadig rejser spørgsmålet om, hvorvidt tastaturet vil være i stand til at bo i god stand efter en lang brug af den bærbare computer som en tablet, men det er allerede et spørgsmål om tid.

Tastaturet er behageligt med store taster. Touchpad er stor, behagelig at røre ved, understøtter multitouch. I tablettilstand slukkes tastaturet og berøringspladen automatisk.

Det særlige ved denne model er, at den bærbare computer kan omdannes til en tablet. Topdækslet kan foldes ud 360 grader. Og metalsløjfer hjælper med at sikre skærmen i alle vinkler.

Skærmen

Displayet er af meget høj kvalitet. Med en IPS matrix, en 13,3-tommer diagonal og 1600.900 point. Det gode er, at sensoren ikke slukke, selv når gadget er i laptop-tilstand. Det eneste, der kan forårsage besvær – en blank skærm, som skinner i dårligt lys, eller når du arbejder på gaden.

Over skærmen er et webcam. Og nedenunder er det en knap, der er nødvendig for at arbejde i tablet-mode. Når du klikker, kan apps fold og forsiden af operativsystemet åbnes.

Ydeevne

Denne model bruger Intel Core i5-3317U-processoren, der er clocket til 1700 MHz, med en acceleration på 2600 MHz, 3 Mbyte L3-cache. Hukommelse her er 4 GB DDR3-1600 MHz. Med hensyn til grafikkortet, er det repræsenteret ved en integreret video kerne i HD4000-processoren. Harddisken er 128GB af Samsungs SSD. Dette sæt af egenskaber er klart mere attraktivt end nogen tablet, der kører mobile operativsystemer, og vigtigst af alt, kan du nemt køre alle Windows-programmer.

Netværkssupport og grænseflader

Lenovo IdeaPad har ikke mange grænseflader. På forsiden af venstre er der en knap til at tænde for enheden. Til højre er der en batteriindikator.

På venstre paneler er der et HDMI-multimediestik, et USB 3.0 og et almindeligt hovedtelefonstik samt et volumensving.

På højre side er der et stik til opladeren og USB 2.0 samt en kortlæser.

Wi-Fi 802.11 b/g/n og Bluetooth 3.0 er installeret til trådløs kommunikation.

Output

Lenovo IdeaPad Yoga 13 er en meget værdig konkurrent i transformer markedet. Selvfølgelig er den største fordel evnen til at vende fra en ultrabook til en tablet i et par sekunder. Det er også godt, at når du er i bærbar tilstand, forbliver skærmen berøringsfølsom.

De særlige kendetegn ved den bærbare computer i form af magt er også gode. En produktiv processor og en SSD under systemet. Desuden kan enheden køre fra batteriet i temmelig lang tid, men med denne enhed er meget dyrere end konventionelle bærbare computere, og tabletter endnu mere.

Lenovo IdeaPad Yoga 13 (59-349732)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen