iPhone 6s/6s Plus

Skærm 4,7″ (1334 x 750)/5,5″ (1920 x 1080), Apple A9 – 1,7 GHz, RAM – 2 GB, ROM – 16/64/128 GB, kameraer: 12 MP, foran – 5 MP, GSM, WCDMA, CDMA, GPS, iOS 9, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, NFC, 138.3×67.1×7,1/158.2×77.9×7.3 mm, 143/192 gram, 1715/2750 mAh, sølv/guld/grå/grå.
Beskrivelse
Apple efter præsentationen af iPhone 6 modtaget en betydelig stigning i købere af sine smartphones, hvilket ikke er en lille fortjeneste af den øgede skærm. Skærmen stigning er gået, nu har virksomheden taget op forbedring af andre smartphone indstillinger og har udgivet to nye flagskib iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Det er værd at bemærke, at udformningen af flagskibene faktisk ikke har ændret sig i forhold til sine forgængere, anerkendelsen er 100 procent. Sandheden skyllet væk den vellykkede design ville være dumt, fordi tendenserne i den moderne mobile marked viser, at denne mulighed er optimal. En betydelig ændring i kroppen var brugen af en stærkere aluminiumslegering, som bruges i rumindustrien. Med denne version af sagen, vil iPhone 6s Plus ikke bøje i sine lommer. Begge enheder blev tungere, tilsyneladende årsagen til dette var brugen af t yderligere materiale.

Ændringer påvirket skærmen, diagonaler 4,7 og 5,5 forblev den samme, som gjorde opløsning, men skærmteknologi ændret. Nu er det en 3D Touch-skærm, der har et helt sæt indbyggede sensorer til at styre kraften i at klikke på skærmen. Afhængigt af dette udføres der forskellige handlinger. Uden tvivl er dette en ny tilgang til arbejdet i smartphone.

Ændringer påvirkede også den interne komponent i nye produkter. IPhone 6s og 6s Plus bruger det nye Apple A9-chipsæt, som er lavet i en 14 nanometerproces på Samsungs faciliteter. I stedet for 2 kerner, chipset bruger 4 kerner, hvoraf to kører med en clock hastighed på 1,7 GHz (de er de vigtigste kerner) og 2 til 1,2 GHz (tændt om nødvendigt, hvis de vigtigste kerner mangler strøm). Begge enheder bruger 2GB RAM, som også er en nyhed, overskredet grænsen på 1GB. Generelt vil denne fyldning med hovedet være nok til behageligt arbejde med iOS 9, som blev præsenteret i forbindelse med enheder.

Væsentlige ændringer har også påvirket kameraerne, i stedet for 8 MP sensorer i nyhed bruger 12 MP sensor med optisk stabilisering. Tilsyneladende virksomheden lyttede til brugere, der klagede over kornethed af fotos fra lange afstande. Også voksede og front kamera til 5 MP, som ikke kan, men behage fans af selfie skydning.

Andre væsentlige ændringer i iPhone 6s og 6s Plus omfatter forbedring af Bluetooth-modulet til version 4.2 og ved hjælp af Siris avancerede smart system, som giver dig mulighed for at have en fuldgyldig dialog med din smartphone overalt. Andre parametre forblev: fingeraftryksscanner under skærmen, Wi-Fi-modul, NFC-modul, og alle knapperne forblev på de samme steder.

Output

Eksternt, iPhone 6s og 6s Plus er identiske med deres forgængere, men i virkeligheden forskellen mellem smartphones er enorm. Apple var i stand til at skabe en næsten perfekt smartphone med hensyn til ydeevne, skærmparametre, tilgængeligheden af en ny version af iOS. Det eneste negative af smartphone i de tidlige dage – det er en meget høj pris, selv om flagskibene i andre virksomheder er ikke meget ringere end iPhone.

iPhone 6s/6s Plus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen