iPad Mini 4 er den bedste kompakte tablet

Skærm 7,9″ (2048-1536) IPS, Apple A8 – 1,5 GHz, RAM – 2 GB, ROM – 16/64/128 GB, Frontvendt kamera – 1,2 MP, hovedkamera – 8 MP, iOS 9.0, Wi-Fi b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GSM, WCDMA, LTE, 203x135x6.1 mm, 299 g, 5124 mAh, sølv/grå/guld.
Beskrivelse
Uden tvivl, Apple er en af de bedste i skabelsen af tabletter, og var ikke en undtagelse af den nye tablet computer iPad Mini 4. Det er en meget kompakt tablet, som har en meget høj effekt. Hvis du ønsker at købe iPad Mini 4, så i mindst 3-4 år vil du have noget problem at køre et program og spil på det.

Design

Designet af Apple-produkter er altid på toppen, det er meget elegant og uden unødvendige elementer. iPad Mini 4 følger fuldt ud denne regel, så vi kan se metal premium kropsmaterialer og høj kvalitet beskyttende skærm glas. Under skærmen kan du også finde en hjem knap med en safir belægning, det lukker fingeraftryk scanner.

Sammenlignet med den tidligere version af Mini, nyheden er blevet tyndere – 6,1 millimeter, og er blevet lettere med 10 procent. Du vil ikke føle dig træt af at holde en iPad Mini 4 i dine hænder, selv efter en lang times spil.

Vise

Tablettens 7,9″ IPS-skærm har mere end en tilstrækkelig opløsning på 2048 til 1536 pixel. På denne skærm handler det om pixels og kan ikke være, alt er så klart som muligt. Synsvinklerne er maksimale, så der vil ikke være problemer med at se film sammen. 4:3-sideforholdet er ideelt til at surfe på nettet, som indeholder flere oplysninger på skærmen. Men når du ser store film bliver nødt til at se de sorte striber over og under billedet.

Fylde

Med hensyn til Apples uafhængige hardware komponent, iPad Mini 4 bruger sin egen Apple A8 chipset. Det er en dual-core 64-bit processor, der bruger en maksimal clockhastighed på 1,5 GHz. PowerVR GX6450 med fire kerner bruges sammen med processoren. Og mængden af RAM er 2GB, og det er et klart fremskridt, fordi modellen var den første, hvor 1GB RAM ikke bruges.

I test iPad Mini 4 viser sig meget høj kvalitet og ikke halter bagefter udførelsen af smartphone iPhone 6 Plus. I det virkelige liv, vil du ikke have et problem bremse nogen apps eller spil. Dette er ikke kun værdien af chipset, men også kvalitativt optimeret operativsystem iOS 9.0. Du vil ikke have nogen problemer med at opdatere sidstnævnte i fremtiden.

Autonomi

Den tyndere krop krævede en reduceret batterikapacitet til 5124 mAh fra 6470 mAh Mini 3. Men i virkeligheden er batteriets levetid ikke faldet meget, hvilket ikke er en lille fortjeneste af mere energieffektiv påfyldning. Ved aktiv brug af iPad Mini 4 til internet, video og spil visning, tabletten virker op til 8 timer. Internettjenesten reduceres til 6,5 timer, når der bruges mobilnetværk.

Netværkssupport

Tabletten præsenteres i forskellige modifikationer med og uden mobilmodulet. Wi-Fi-versionen af iPad Mini 4 giver dig mulighed for at arbejde i 802.11b/g/n/ac-netværk i to frekvensintervaller. Den mobile version har også lignende Wi-Fi support, men fungerer også med de fleste GSM, WCDMA og LTE netværksfrekvenser.

Output

iPad Mini 4 er den bedste kompakte tablet, som har meget høj effekt til behageligt arbejde. Måske kan du finde to ulemper i enheden: en forholdsvis høj pris og ingen støtte til microSD hukommelseskort (hvilket er et problem for modelejere med 16 GB indbygget hukommelse). Resten af tabletten langt overgår sine konkurrenter.

iPad Mini 4 er den bedste kompakte tablet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen