Huawei MediaPad 7 Ungdom2

Skærm 7″ (1024×600) TN, Løvemund 200 – 1,2 GHz, RAM – 1GB, ROM – 4GB, microSD, kameraer: 3 MP, foran – VGA, Android 4.3 Jelly Bean, Wi-Fi b/g/n, GPS, GSM, EDGE, GPRS, WCDMA, 193.4 x120.6 x9.9 mm, 350 gram, 4100 mAh, sort og grå.
Beskrivelse
Huawei MediaPad 7 Youth2 er en meget interessant budgetløsning fra en velkendt producent af mobile enheder. Tabletten har evnen til at bruge mobile netværk til samtaler og adgang til hurtigt 3G-internet. Desuden har det et anstændigt batteri til lang batterilevetid.

Tabletten har en forholdsvis kompakt metal krop, som vejer kun 350 gram. Det er absolut nemt at bære enheden i posen. Huawei MediaPad 7 Youth2 er 9,9 mm tyk, så batteriet kan installeres i en temmelig stor kapacitet. Knapperne er alle i de sædvanlige steder, i enderne. Skærmen er dækket med et dobbelt lag hærdet glas, for mere effektiv beskyttelse.

Selvfølgelig en skuffende lille skærm, nemlig TN Matrix. Det er billigere end IPS, men det har halte betragtningsvinkler, selv om farvegengivelse er helt acceptabelt. Skærmopløsningen er 1024×600 pixels, hvilket er nok til en 7″ tablet på budgetniveau.

MediaPad 7 Youth2 opererer på chipset zualcomm Snapdragon 200 MSM8x12, som er baseret på 4 Cores Cortex-A7 med en clock hastighed på 1,2 GHz og grafik accelerator Adreno 302. Ydeevne til en behagelig tablet er mere end nok, og et stort plus er støtte fra chipset mobile netværk GSM, GPRS, EDGA og WCDMA. På denne måde kan du nemt bruge 3G-mobiloperatørernes netværk under HSPA’s telekommunikationsstandard op til 21,1 Mbps.

Tabletten har også et GPS-modul, som giver dig mulighed for at bruge det som en navigator uden problemer. Kun Wi-Fi understøttes fra kortdistancenetværk til 802,11 n inklusive. Tabletten virker på operativsystemet Android 4.3, på toppen af hvilke mærkevarer shell Huawei Emotion UI 1.6.

Lithium-polymer batteriet har en kapacitet på 4100 mAh og for lignende egenskaber sin mere end nok, lang batterilevetid er forudsat. Der er også et hovedkamera på 3 MP og VGA front til videokommunikation.

Output

Huawei MediaPad 7 Youth2 er en typisk repræsentant for budgetsegmentet af tablet-computere på Android. Displayet i det bruger TN matrix, som er absolut værre end IPS, men niveauet er anstændigt. Den største fordel ved tabletten er støtte fra mobile netværk og tilgængeligheden af capath batteri.

Som du kan se, vil chipset give dig mulighed for at opnå normal ydeevne, hvilket vil være nok til spil og applikationer. Men hvis du ønsker at spille spil til Windows, er det bedre at købe en bærbar computer på webstedet http://eurosot.com.ua/noutbuki/. Det eneste problem med tabletten kan være en betydelig pris snyd fra vores sælgere.

Huawei MediaPad 7 Ungdom2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen