Huawei Ascend G7

Skærm 5,5″ (1280 x 720) IPS, zualcomm Snapdragon 410 – 1,2 GHz, RAM – 2 GB, ROM – 16GB, microSD, kameraer: 13 MP, foran – 5 MP, GSM, WCDMA, LTE, GPS, Android 4,4, Wi-Fi 802,11 b/ g / n, Bluetooth 4,0, NFC, 153x77x7.6 mm, 172 gram, 3000 mAh, sort.
Beskrivelse
Som regel er alle opmærksomme på Huaweis flagskibssmartphones og omgår enhederne på mellem- og budgetniveauet. Men disse enheder har noget at overraske, som gør modellen Huawei Ascend G7. På trods af ikke meget kraftfuld fyld, smartphone overraskelser med sit elegante design og høj kvalitet kameraer.

Selve smartphone opfattes forskelligt: dens udseende er meget imponerende – en metal krop med elegante plast skær og en lille tykkelse er meget værdig, men med denne smartphone viste sig at være ganske tung – vægten af 172 gram. Smartphone er ganske bred så klart ikke egnet til det svagere køn, men mænd med store hænder lige højre. På trods af metalkroppen er smartphonen ikke svær at ridse. For eksempel er metallet Meizu Pro 5 ridset ved fald, så det er bedre at købe en meizu pro 5 sag, som vil være i stand til at beskytte ryg og side ansigter. Du kan finde de bedste covers i online butik top-best.com.ua.

Huawei Ascend G7 bruger en 5,5-tommer IPS matrix. Dens opløsning er 1280×720 pixels, selv om mange kilder siger den manglende tæthed af billedet i den virkelige verden betingelser er nok. Synsvinklerne er 180 grader høje, og farven er meget realistisk.

Den fremadvendte kameraet har modtaget en opløsning på 5 MP, kan det skyde video i HD. De vigtigste kamera er meget bedre – 13 MP med blænde f/2.0, udover det er i stand til at skyde video i 4K-format. Sonys sensor gør sit arbejde, og billederne er meget realistiske, selv under dårlige lysforhold.

Huawei Ascend G7 påfyldning er baseret på chipset zualcomm Snapdragon 410, som kan tilskrives den gennemsnitlige link af 64-bit chipsæt. Den bruger 4 1,2 GHz-kerner og Adreno-306-grafikaccelerator. Det er værd at bemærke, at med 2GB RAM, enheden udfører de fleste af de opgaver perfekt, herunder at køre spil og spille video. For at gemme dataene modtog smartphonen 16 GB lagerplads med mulighed for at udvide. Derudover kan du altid tilslutte et USB-drev via microUSB-porten.

3.000 mAh lithium-ion-batteriet er ansvarlig for enhedens autonomi. Det er værd at bemærke, at dette er en temmelig rummelig batteri, som i overværelse af en lav opløsning skærm og en energieffektiv chipset vil give op til 2 dages drift.

Output

Huawei Ascend G7 er en mellemklasse smartphone, der har nok strøm til at arbejde komfortabelt med Android. Generelt er det ikke svært at finde smartphones med lignende parametre, men her er en stor metal krop, du ikke finder overalt.

Huawei Ascend G7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen