ASUS VivoBook S300CA (S300CA-C1012H)

Beskrivelse
Asus VivoBook S300CA er en relativt billig, let, højtydende bærbar computer. Udstyret med en monolitisk touchscreen. Med Microsoft Windows 8 og Intel Core i5, clocket på 1,7 GHz. På grund af sin lille størrelse, vil det passe både studerende og kontorarbejdere.

Udseende og materialer

En smuk og stilfuld bærbar computer. Låget er lavet af poleret mat metal, som ikke efterlader spor af fingre. Mat mørkt metal går glat ind i lysere, sølvfarvede metal, hvilket gør det ser meget smuk og usædvanlig.

God kvalitet bygge. Forskellene mellem detaljerne er ubetydelige. Men når du begynder at skrive, kan tastaturet ses bøjninger ved et tryk med fingrene. Touchpad’en i denne model er ret stor, slank og behagelig at røre ved. Det har en multi-sensorisk funktion.

Skærmen

Skærmen er 13,3 inches, det er touch-følsomme, dens lydhørhed er på et højt niveau. Opløsningen af skærmen er 1366 med 768 point, selvom skærmen mangler lysstyrke og kontrast. Relativt ikke brede betragtningsvinkler. I denne model er skærmen blank.

Netværkssupport og grænseflader

Grænsefladerne er placeret langs to sider. Der er en tilstandsindikator på frontbjælken. I højre side er USB 3.0, VGA og HDMI, RJ-45-porten og opladningsindgangen. Til venstre er der to USB 2.0, en kombineret audiojack, en SD cardrider og en Kensington Castle slot. Trådløs er repræsenteret af Bluetooth V4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Ydeevne

Intel Core i5-3317U-processoren med en clockhastighed på 1,7 GHz bruges her. Den bærbare computer bruger 4 GB DDR3 RAM. Intel HM76 bruges som et chipset som Intel HD Graphics 4000 grafik. Seagate ST500LT012-9WS142 er designet til at lagre data.

Output

Stilfuld, tynd og ganske kraftfuld bærbar computer med en touch screen. Hertil kommer, til en acceptabel pris vil interessere mange. Den eneste ulempe er den lave kvalitet af TN-matrixen, men den gør ikke krav på laurbærrene på multimedieenheden.

Denne bærbare computer vil være let at klare alle opgaver, men hvis du har brug for en computer bord til det, er det bedre at kontakte møbler salon “Efesos.” Her kan selv køkkener for at bestille Kiev afhentes til de laveste priser for enhver smag og farver.

ASUS VivoBook S300CA (S300CA-C1012H)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen