Asus U38N (U38N-C4010H)

Beskrivelse
ASUS U38N er bygget på en AMD-processor. Det fik en meget tynd og let krop, som faktisk bringer enheden tættere på niveauet af ultrabooks. Det har en stor matrix, samt en metal krop. Og vigtigst af alt, dens pris er ikke høj.

Udseende og materialer

Leptop sagen er lavet af stærkt sølvmetal. Den er kompakt nok og måler 326x226x5,5-18,6 mm og vejer 1,55 kg. Den øverste dækning er lavet i den sædvanlige asUS behersket stil, på låget er der kun logoet for virksomheden.

Bunddækslet er lavet af et massivt metalplader, det har 4 gummibelagte ben, rektangulær form og øverst på ventilationsgitrene og huller til højttalere.

Tastaturet i gadget er ganske behageligt. Knapperne er store med et blødt strøg. Der er ingen digital blokering på tastaturet. Under tastaturet er der en stor touchpad i ét stykke med en behagelig berøringsbelægning. Tastaturet har hvidt baggrundslys.

Skærmen

ASUS U38N 13.3 er en tomme skærm, med en opløsning på 1920 af 1080 pixels, og det er FullHD. Her er en høj kvalitet IPS – matrix. Med brede betragtningsvinkler, fremragende farve og kontrast. Skærmen har en blank belægning. Desuden er skærmen berøringsfølsom, lydhørhed på et anstændigt niveau. Over skærmen er der et webcam med en opløsning på 720p.

Netværkssupport og grænseflader

På højre side er: 2 USB 3.0, HDMI, Mini VGA og universelt ministik. Til venstre er: 1 mere USB 3.0 og kort-drev til MMC / SD / SDHC-kort. Der er ingen grænseflader på bagsiden og forkanterne.

Den trådløse forbindelse er repræsenteret ved Atheros AR9485WB-EG og Bluetooth 4.0-modulet.

Ydeevne

Denne model bruger en AMD A8-4555M-processor (fire kerner, fire streams, 1,6-2,4 GHz). Hukommelsen her er 4GB DDR3 clocket på 1600 MHz. Med hensyn til grafikkortet, er det repræsenteret ved AMD Radeon HD 7600G. Chipset her præsenteres af AMD A70M. Der er installeret en SATA-harddisk på 500 GB til at gemme dataene.

Output

Stilfuld, tynd bærbar computer i en metaletui. Velegnet til spilelskere, såvel som folk fra corporate sfære. Med en sensorisk IPS – en matrix, med et fantastisk billede. Det er også værd at bemærke lyden af leptop, som er repræsenteret her af systemet ASUS SonicMaster, som giver lyd af høj kvalitet.

Automatiseringsprocessen er nu en prioritet for enhver iværksætter, fordi den gør det muligt at forenkle mange tiltag for både iværksættere og personale. Hvis du har brug for procesautomatisering i restauranter, er den bedste løsning software fra aptito.com. Det er et fuldgyldigt kompleks baseret på mobile enheder, som dækker aktiviteterne fra kunder til direktøren for virksomheden.

Asus U38N (U38N-C4010H)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen