Acer Aspire V5-571G (NX. M53EU.001)

Beskrivelse
Tynde og lette bærbare computere i dag er ikke en nyhed på markedet. Men deres omkostninger er ganske anstændigt. Acer Aspire V5-571G er en undtagelse, med sin lethed, mobilitet og lille vægt det koster også lidt penge. Lad os nu se nærmere på det.

Udseende og materialer

Streng design er kombineret med blå farve, ser ganske elegant. På det øverste dæksel i midten er kun emblem Acer. Leptopen er 23 mm tyk.

Bunden af den bærbare computer er lavet af et enkelt stykke plast. Straks installerede højttalere, der forværrer lyden, da lyden går til bordet, i de bedste tilfælde, og hvis enheden er på sengen, lyden i almindelighed er dæmpet og fuzzy. Der er også ventilationskanaler i bunden af den bærbare computer og 4 gummibelagte runde ben.

Tastaturet er som de fleste af de ø-type Acer enheder. Dette er den type tastatur, hvor hver tast er placeret et stykke afstand fra de andre knapper. Som et resultat, støv og snavs næsten ikke falder ind under knapperne, og forblive på overfladen mellem knapperne. Sandheden i denne model tastatur bøjer i midten.

Touchpad’en er behagelig at røre ved, responsiv over for berøring, præsenteret af en stor knap, udelt til venstre og højre.

Skærmen

Acer Aspire V5-571G er en bærbar computer med en 15,6-tommer Tn’Film matrix og en opløsning på 1366 x768 point. En blank skærm. Lysstyrken og kontrasten på skærmen er god, men synsvinklerne er ikke gode.

Netværkssupport og grænseflader

På venstre side er placeret næsten alle stik. Der er et stik til opladning af enheden, en USB 3.0 og to USB 2.0, HDMI, et lydstik til hovedtelefoner og mikrofon, derudover er der et særligt miniaturestik, for det kommer en adapter, der har to porte: RJ-45 og D-SUB.

På højre side er en DVD-ROM og en Kenxinton Castle. Der er ingen stik på forsiden og bagsiden.

Ydeevne

Den bruger Intel Core i3-3227U-processoren (to kerner, fire streams, 1,9 GHz). Med hensyn til hukommelse, er der en 4GB DDR3 clocket 1333 MHz. NVIDIA GeForce GT 710M grafikkort, som ikke klarer sig godt med visningen af billedet på skærmen. Intel HM77 Express-chipsættet og 750 GB-harddisken.

Acer Aspire V5-571G er en tynd, stilfuld, billig repræsentant for bærbare computere. Core i3-processoren giver dig mulighed for at arbejde hurtigt med apps og mange spil. Det er også umuligt ikke at bemærke bekvemmeligheden af tastaturet og touchpad.

Denne bærbare computer er meget pålidelig, men hvis der er problemer, reparation af Acer bærbare computere i Krasnodar kan nemt gøres i servicecenter “COMSERVIS.” Erfarne fagfolk vil gøre deres job så hurtigt som muligt, og loyale priser vil ikke tillade dig at betale for meget.

Acer Aspire V5-571G (NX. M53EU.001)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen