Acer Aspire Tidslinje Ultra M5-481TG

Beskrivelse
Acer Aspire Tidslinje Ultra M5-481TG er en kompakt bærbar computer med anstændig ydeevne. Den vejer 1,85 kg og måler 340x245x20,7 mm. Desuden har denne enhed et optisk drev DVD-RW.

Udseende og materialer

Udsigten er barsk og klassisk. Temmelig tynd krop. Sagen er lavet af mørk (grå) plast og er dækket med en speciel belægning, et magnesialag. Så det ser ud som om kroppen er metal. Leptop af en god bygge ikke knirke, og der er ingen huller.

Det sorte tastatur skiller sig lidt ud på en mørkegrå baggrund. Leptop har et tastatur af ø-typen uden en digital blok. Det centrale træk er medium. Der er et baggrundsbelyst tastatur. En større touchpad, behagelig at røre ved og responsiv.

Bunden af enheden er lavet af plast. I bunden er der fire runde ben og flere gitre til ventilation.

Skærmen

Her er en 14-tommer skærm, med en opløsning på 1366 med 768 point. Denne enhed er udstyret med en TN’Film matrix med LED-belysning. Bred nok betragtningsvinkler og god lysstyrke af farver. Skærmen er blank.

Netværkssupport og grænseflader

De fleste stik er placeret på bagsiden: her er strømforsyningen stikket, to USB 3.0-porte, HDMI, RJ-45 stik og Kensington Castle. I den rigtige ende er en kortlæser og en mini-jack 3,5 mm. I venstre ende er kun et optisk drev. I den forreste ende er kun knappen for at tænde for enheden. Wireless repræsenteres af Wi-Fi, 1×1 802.11a/g/n, Bluetooth 4.0.

Ydeevne

Denne model bruger en 2-core Intel Core i5-3317U-processor (4 streams 1,7/2,6 GHz, 3072 KB L3). Hukommelse her er 1x 2GB (skåret på moderens) 1x 2GB (SO-DIMM modul) DDR3 clocket på 1333 MHz. Med hensyn til grafikkortet, er det repræsenteret ved NVIDIA GeForce GT 640 LE og Intel HD Graphics 4000. Det bruger Intel HM77 chipset. Og harddisken mSATA 128GB, LITEONIT LMT-128M3M.

Output

Denne Acer model er bare perfekt til rejser, da autonomi batteriet. Selvfølgelig er et lille antal porte og stik skuffede, og især næsten alle af dem er placeret i bagenden, hvilket ikke altid er praktisk. Ikke meget glad og blank matrix. Men ikke desto mindre er der to grafikkort diskret og indbygget. Det er ganske imponerende, det er et godt kølesystem og en overkommelig pris.

Acer Aspire Tidslinje Ultra M5-481TG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen